Fakta

Fakta Vasque Kemtvätt är ett litet auktoriserat företag som har funnits i 40 år. Och har varit medlem i Sveriges Tvätteriförbund sedan starten. Vi har sedan ett halvår tillbaks investerat i senaste moderna Kemtvättsmaskin med slutet system och eget reningsverk. All smuts och avfall samlas ihop och skickas till myndighet som är godkänd avfallsanläggning.
Kvalité Du får ett noggrant fackmannamässigt gjort arbete av kunniga kembarsvärdinnor med 30 års vana av behandling av textiler och skinn. Ömtåliga knappar skyddas, kläder levereras på galge i plastpåse eller i speciell plastbag.
Fräschhet Dina kläder blir härligt rena och luktar gott. Du välkomnas av fräscha kembarsvärdinnor i en Modernt inredd butik.
Service Vi tar oss tid för Dig och Dina problem, ger Dig råd och hjälp. Du träffar den kembarsvärdinna som tvättar Dina plagg eftersom tvätt och butik är i samma lokal, en fördel för Dig.
Snabbkem Betyder fullständig kemtvätt med några timmars leverans om så önskas. Normalt klarar vi Din tvätt till nästa dag.
Vi Tvättar Nästan allt, gaderobsgods, kostymer, gardiner, mattor, vi är kända för tvätt av boutiquekläder, sidenblusar, dunvästar vår specialitet är mocka-, nappa och pälstvätt.
Tjänster Du får fullständig kemtvätt med fläckborttagning samt en fackmannamässigt utförd pressning av plagget.
Specialbebehandling Poplin och mockaplagg impregneras, mocka och päls återfettas, skinn mjukgöres i samband med tvätt.
Sanitet Vi håller högsta sanitet och renlighet. Vi tvättar alltid i ren, destillerad vätska till varje tvätt, en garanti för att Dina kläder mår bra.
Garanti Vi är inte ofelbara, skulle vi göra fel eller slarva bort kläder ger vi Dig självfallet ersättning enligt vedertagna regler. En trygghet för dig.
Vi Säljer Tillbehör som klädesborstar, luddrullar med refiller, impregneringsspray, paraply, tvätt-tvålar m.m.
Våra Priser Är Marknadsanpassade. Vi slåss ej med billigare priser men är inte heller speciellt dyra. Vi tror på att kvalitetsarbete lönar sig för Dig och oss.
Fakturering Normalt betalar Du kontant eller med kort men vi fakturerar även ditt företag.
Var finns vi ? Mitt i stan, centralt vid grönsakstorget intill spårvagnshållplatsen för 1, 2, 7, 9, och 11:ans linjer. Även Buss 16 och 60. Dessutom når Du vår dörr med bil, bra vid mattvätt.