Om Vasque Kemtvätt. Vår historia och passion för textilvård
Vasque Kemtvätt grundades 1967 och har sedan dess varit dedikerade till att erbjuda professionell och högkvalitativ textilvård till både privatpersoner och företag. Med över 56 års erfarenhet och omfattande utbildning inom textilvård, fläckborttagning och specialbehandlingar, har vi utvecklat en stark expertis som gör oss till ett pålitligt val för dina textilvårdsbehov.
Vasque Kemtvätt, Din pålitliga partner inom textilvård
Som stolta medlemmar av Tvätteriförbundet har vi erhållit deras prestigefyllda T-märke, vilket är en garanti för kvalitet och professionalism inom tvätt och textilvård. Vi är engagerade i att använda miljövänliga metoder för att minimera vår miljöpåverkan.
Vasque Kemtvätt är kända för vår specialisering inom sidenkläder, brudklänningar och mockatvätt, och vi är nästan ensamma om att erbjuda dessa tjänster i Göteborg.

Vår målsättning är att alltid överträffa kundernas förväntningar och erbjuda en personlig service som gör att du känner dig trygg och nöjd med våra tjänster. Tack för att du väljer Vasque Kemtvätt – vi ser fram emot att hjälpa dig med dina textilvårdsbehov.
Miljövänliga metoder
Hållbar och ansvarsfull textilvård med miljövänliga rengöringsmedel.
Unika specialtjänster
Expertis inom sidenkläder, brudklänningar och mockatvätt i Göteborg.
Över 56 års expertisace Area
Erfarenhet och utbildning inom textilvård garanterar högkvalitativa resultat.
Läs vad våra nöjda kunder säger om oss
Bassem Triki
Bassem Triki
2022-07-31
Shakila Tayefeh
Shakila Tayefeh
2022-04-30
fanat1c
fanat1c
2022-01-11
Bra utförd tvätt. Fick bort fläckar på min fina kostym som jag själv försökt få bort med alla trick och metoder som finns läsa om online. Trevligt bemötande från personalen!
Christer Lindberg
Christer Lindberg
2021-11-20
Har erfarenhet av de flesta kemtvättarna i centrum, men ingen av dem har gjort ett lika noggrant arbete med tvätt och strykning av mina skjortor som Vasque. Lämnar in skjortor en gång i månaden. Mycket bra service och oklanderligt arbete.
Hans Sparryttare
Hans Sparryttare
2021-09-28
Elias Eliasi
Elias Eliasi
2020-11-17
Max Adolfsson
Max Adolfsson
2020-01-03
Stefan Bärnsten
Stefan Bärnsten
2019-12-28
Skäm bort dina kläder med Vasque Kemtvätt idag!

50% rabatt på privat kemtvätt, 10% på mattor, skinn/mocka, vittvätt. Ej vattentvätt/express. Visa Enjoy-kort för rabatt.
©Allrights reserved Vasque 2023 - Onic webbyrå